22.10.06

ad absurdum

ABSURD

Heel Europa keek met verbazing en onbegrip naar de achterlijke reacties, van een opgehitste Islamwereld, op een paar onnozele Mohammedprenten. Enige maanden later vernielt de moderne modefirma Esprit 200 000 modekatalogen.
Toen een Duitse advocate er de nieuwste herfstcollectie keurde, verloor ze haar aandacht niet voor het behoud van Recht und Ordnung. Als gold het een Rorsachtest ontdekte ze op verschillende kledingstukken leren knoppen die een aanslag pleegden op het Duitse rechtsbestel. De Duitse grondwet verbiedt het maken, dragen, verspreiden, enz. van de nationaal socialistische symbolen, zoals een swastika die daar steeds kan voor doorgaan . De openbare aanklager zal zijn nut eens gaan bewijzen ! In allerijl komt Esprit tot bezinning. Aan één Lonsdale hebben we al genoeg. Blood and Honour-typetjes met een Esprittruitje met leren knoopjes zijn trouwens ook geen zicht.
Dat de Duitse paranoia geen halt houdt bij de landgrenzen bewees onlangs de ontdekking van de swastikavorm van een fontein in Maasmechelen (luchtfoto hiernaast). Of de verbouwingswerken daar al vorderen ?


Iets moeilijker zullen die lukken bij de swastikagebouwen in San Diego. Van de Europese politieke correctheid lopen ze in Amerika nog niet zo zot.

Ondertussen doen Belgen er goed aan om hun doos met oude knopen uit te zuiveren. Het dragen van kleren met gevlochten leren knopen dient als democratievijandig aan de kaak gesteld. De dragers ervan horen in een kamp thuis dat niet het democratische is.


Alle Belgen worden opgevorderd om het opdagen van kruisen met haken op ruitjespapier, sudokuraadsels, wandtegeltjes,verluchtingroosters, behang, tapijtjes, e.d. te melden bij de diensten die instaan voor de verdediging van de Belgische democratische belangen.Der Feind loert overal, open uw ogen vooraleer hij ze sluit.

ABSURDER
De zevende dag van 22 oktober 2006.

ABSURDST
Akt 1 : Komt daar een langbenig gelaarsd Ministertje van Begroting na 7 lange jaren geploeter een oplossing presenteren voor het geknoei op het Ministerie van FINANCIËN!!! En weg was het wicht.

Akt 2 (Twintig sekonden later ) : Vertegenwoordigers van de vier grootdemocratische partijen bespraken onderling de begrotingsplannen 2007.
Durfden of mochten Dua, Lambert, Quiky en Van Rompuy de Oudere, niet rechtstreeks discussiëren met hare Excelence van Begroting en Testaankoop ,
of was voor hen het wicht gezwicht wegens te licht ?


Akt 3 : Over de beleidsverklaring van Verhofstadt :
"Papa, wat is dat, de scheet van de onion?"Labels:

Links to this post:

Een link maken

<< Home