25.9.06

het bijgestoken tandje

Onkelinx mag dan al meer weg hebben van een hinderpaal dan van een bekwaam minister, voor Vlaamse politici helaas lijkt ze onaantastelijk. Onbereikbaar hoog heeft ze zich in haar flamendofobe burcht verschalkt.
Begin oktober naar verluid, zijn vele politici bereid er voluit voor te gaan, een tandje bij te steken. De bestorming van Laurettes Justitie wordt meer dan luid geroep en loos gespuw! Een Vlaamse aftocht staat minder dan ooit in de sterren. En anders, moesten de wallen rond Onkelinx het toch niet begeven, dan is het maar half zo erg. Het wee geklaag over Justitie vergaat door het aanzwellend geschal van de loftrompet over onze fantastisch geslaagde politiehervorming.
Hoera, onze champetter is niet langer veldpolies! Gemeentegrenzen werden grenzen van politiezones. Kepi's werden klakskes. Voor wie geen klaag en zageman van een oudrijkswachter in huis heeft, gaat alles opperbest.
En modern en effic├źnt.
Moest de verlengde penitentie van de bijna integere Mohamed El Azzouzi tot op 22 september 2006 een gekoesterd staatsgeheim blijven? Het Belang van Limburg bracht het uit, schreef dat El Azzouzi al 10 dagen de gevangenis spijbelde. Volgens La Onkelinx is hij al een maand ribbedebie. Maar onze niet te overroepen politie weet nog steeds van rein de knots. Tenminste, hun internetoptreden laat dit vermoeden. De laatst gezochte gekende verdachte staat er afgebeeld sinds 22 augustus 2006. Het is niet Mohammed Al Azzouzi, naar deze hoeft blijkbaar niet gezocht. Misschien een taak voor Child Focus ?
De federale politie heeft ogen tekort om nog 21 voormalige inzittenden van Dendermonde te vinden. Ondertussen blijft men hopeloos zoeken naar Mijnheer Rip Deal. Hiervoor deugt zelfs niet de strafste kijker. Alleen de maandwedde van de webbeheerder bij de federale poltie kan een oplossing brengen.

Labels: , , ,

Links to this post:

Een link maken

<< Home