30.4.07

een Belse Bush

Media prangeren graag en terecht, vervalste berichtgeving aan, als ze ontspringt uit de breinen van de Amerikaanse rechterzijde. Verzonnen heldenverhalen, door Belgische patriotten de ether ingestuurd, worden klakkeloos en graag overgenomen, verspreid en tot happening uitgebouwd.
Maar nadat de slechte Vlaam zijn les gespeld en het opgewaaide stof weer ligt, dan daagt de waarheid moeizaam op.

Rode patriot Freddy Willockx kan men in staat achten de massa op bedrieglijke manier voor zijn zaak te winnen en nog meer tegen andermans zaak op te zetten. Indien Spiritschepen Wouter Van Bellingen zich als Willockx' negerke laat misbruiken getuigt dit niet van moed en Vlaamse fierhied. De milde vergevensgezindheid t.o.v. van de (ingebeelde) weigeraars van het voltrekken van het huwelijk door de zwarte schepen bood mogelijkheid tot het opzetten van een internationaal spektakel.
Werden de gepaste wettelijke/justitiƫle middelen niet ingezet omdat ze ofwel:
  • onvoldoende gedragen worden door een deel van de bevolking ?
  • minder opportuun zijn dan het gebrachte mediaspektakel ?
  • niemand was om klacht tegen in te dienen ?!

Om elke twijfel weg te nemen :

Oproep tot de Bevolking

Burgemeester Freddy Willockx en het Schepencollege van de stad Sint-Niklaas, alsmede alle trukkenmakers die alsnog hun gezicht willen redden, richten een dringend verzoek aan de huwbare bevolking. Zij zoeken kandidaten (m/v) die zich als trouwlustig koppel willen laten doorgaan en die bij de gemeentesecretaris willen verklaren te hebben afgezien van hun huwelijksplannen louter vanwege angst, haat, afkeer voor de donker huid van schepen Wouter Van Bellingen.

Labels: , , , ,

Links to this post:

Een link maken

<< Home