29.1.07

Jamie de Strandjutter.

Spuiters en pillenslikkers toejuichen is applaudiseren voor de snelste bedrieger en voor de sportman die er het meest voorover heeft om zijn gezondheid ten gronde te richten. Voor liefhebbers van prestatiesport komt het hard aan als ze belazerd worden terwijl ze er bij staan. Slechts harde bewijzen kunnen hen daarvan overtuigen. In de ontbrande dopingstrijd blijft het voorlopig bij woord en wederwoord.
Op Actua-Sport geeft Jean-Marie Dedecker zijn uitleg. Sportliefhebbers met tijd en zin kunnen hem op Actua_Tv beluisteren. Interessant is zijn verklaring over het zijn niet-optreden in de uitzending van de zevende dag op zondag 28 januari. Op de programmatie van" één" stond:

Alain Coninx ontving Wouter Vandenhaute en Maarten Michielssens, maar een Jean-Marie Dedecker was er niet te bespeuren. Volgens de afwezige was hij wel door "één" gecontacteerd, maar werd de aanvaarde afspraak door de VRT in extremis afgezegd. Wouter Vandenhaute, directeur van Woestijnvis en hoofdleverancier van TV-programma's aan de VRT, wenste het zo, en de echtgenote van Vandenhautte is verbonden aan de sportredactie van de VRT . Zodus , ... aldus Dedecker.
Maarten Michielssens zat er om zijn zaak en die van Het Laatste Nieuws te verdedigen. Wouter Vandenhaute verdedigde Lefevere en had het podium vrij om over Dedecker heen te rijden, karaktermoord met karaktermoord vergeldend.
Dedecker met zijn verkiezingslijst en al zijn gezond verstand mag zijn bollenwinkel weldra dichtdoen, als hij nu wat staat te verzinnen. Daarbij is de miljoenen hoge schade-eis van Patrick Lefevere belachelijk klein bier. Het verhaal van Dedecker móet kloppen, de politieke definestratie die daar anders zou op volgen, maakt de senator tot strandjutter. Half de politieke wereld ziet dit al te graag gebeuren. De messen van zijn politieke rivalen zijn reeds lang getrokken, en niets weerhoudt de bevriende pers om ze te slijpen. Cfr: Yves De Smet ... vertelde ... dat in Vlaanderen de diverse hoofdredacteurs een geheim comité samenroepen telkens als ze iets in handen hebben dat de toekomst van ons land kan bepalen.
Hiermee is Dedecker gewaarschuwd en wie in krant, radio en TV iets over hem verneemt, nog veel meer .

Labels:

Links to this post:

Een link maken

<< Home