13.6.06

Luide mars (2-de deel)

Dat "de onverdachte" van gisteren het gerecht op de heupen werkt blijkt vandaag. Volgens Belga beslisten de gerechtelijke autoriteiten van Luik om zijn foto en identiteit bekend te maken. De onverdachte heet Ait Oud Abdellah. Hij is 38 jaar geleden geboren in La Hestre ( in de provincie Henegouwen). Waar en wanneer ze de foto bekend maken blijft waarschijnlijk nog eventjes geheim. Bij de federale politie is geen vleugje van Ait Oud Abdellah te zien. Misschien kunnen ze er de robotfoto van de MP3-roofmoordenaar nog eens publiceren. En eronder zetten dat de man sterke gelijkenissen vertoont met rondtrekkende Polen. Wie dan iemand tegenkomt die erop gelijkt hoeft dan slechts te vragen of hij niet toevallig Ait Oud Abdellah is. Een zeer efficiente opsporingsmethode! Meteen is de jacht geopend en de argwaan voor hele bevolkingsgroepen weer gewekt.

Dat de beschermers van de rechten van het kind nog niet van zich lieten horen zal wel aan het weekend en het mooie weer te wijten zijn. Madame moeder zat nog geen 24 uur na de verwijning van haar meisjes alweer op café, weeral met kind. Volgens Belga bood een man aan om de baby bij hem te slapen te leggen. Hij oordeelde dat een baby niet in het café thuishoort en verwittigde de politie. De sociale dienst haalde het kind bij de moeder weg. Voor het uitvoeren van een gedwongen sterilisatie kwamen ze iets te laat.
Arme schapen.UPDATE UPDATE UPDATE . Net voor het posten verscheen een afbeelding van Ait Oud Abdellah bij de federale politie - Geen persoonsbeschrijving wel vier foto`s. Eindelijk. Waarvoor was al dat getreuzel goed ? Nu nog vermelden hoe groot en zwaar de man is, zijn lichaamsbouw, welke kleur van haar en ogen hij heeft, welke haardracht hij had en welke kleren hij droeg op het ogenblik van zijn verdwijning... Is de man gevaarlijk ? Welke talen spreekt en verstaat hij? Pover pover pover. Maakt een geschoold politieman de webstek bij de federale of is dat het werk van het zesjarig zoontje van de stalknecht ? In alle geval er wordt gezocht naar getuigenissen.

(Letterlijk:)
Weet u meer over AIT OUD Abdallah , AIT OUD Abdallah , AIT OUD Abdallah , AIT OUD Abdallah , of weet u waar zij verblijven, gelieve dan contact op te nemen met de onderzoekers via het gratis nummer:

0800 / 91.119

of reageer online

Volgens de federale webstekklungel van dienst lopen er dus vier AIT OUD Abdallahs vrij rond.
Morgen staan hun onderbelichte zwartwit foto's in de krant.
Met de hoop Abdallah en twee levende meisjes te vinden.


PS. Foto's en afbeelding van http://www.polfed-fedpol.be weggehaald.

Labels: , , ,

Links to this post:

Een link maken

<< Home