16.4.06

Voetvolk voor idealen.

Fouad Ahidar, Brussels volksvertegenwoordiger voor sp.a-Spirit, plant een optocht tegen zinloos geweld naar aanleiding van de roofmoord woensdag in het Centraal Station in Brussel. ( GvA 15/04 )

Bevredigend voor de aanbidders van het multicultureel experiment ?
Zullen er meerdere duizenden van Mohammeds onderdanigen vredig mee betogen ? Wat totnutoe een islamofoob extreemrechts verdoemd Vlaams vermoeden was , wordt nu - door een Sp.a-Spiritist nog wel-, bijgetreden : Fouad Ahidar, ruikt racisme in het allochtonengeweld. Geweld van de gasten die de kost op de tafel waaraan ze zitten verwerpen en liever hun eigen potje stoven om het aan hun gastheren op te dringen. Wie het niet lust, zal het weten. Allah is de enige.
Kruisiging, Christenenvervolging , uitroeiing van ketters, beeldenstorm, heksenverbrandingen, Franse revolutie, omwentelingen, progroms, communisme, nationaal socialisme, genocides, bomaanslagen, straatgeweld, iedere Kristalnacht heeft zijn hoge idealen. Idealen waarvoor misleid voetvolk verhit bereid is zijn laagste driften uit te leven.
Beschamend tolerant ondergaat de westerse democratie het beestachtige gedrag van haar tegenstanders. Plundering, diefstal,vernielzucht, vrijheidsberoving, moord en brand zijn de ingrediƫnten waarmee de zogeheten klassevijand wordt bestreden, jood, kapitalist, christen, ongelovige. Schuim en schorem hoeft geen hogedrukreiniger te vrezen. Helden worden het, van het verzet voor vrijheid om zich te wentelen in eigen barbaarse bekrompenheid. Begrepen,vergoeilijkt,bewonderd,aanbeden.

Mogen ze snel het licht zien.
In afwachting, allen, een vroomrijk Pasen !

Labels: , ,

Links to this post:

Een link maken

<< Home