18.4.06

Aub vergeet niet !!!

De wederrechtelijke executie dateert van woensdag 12 april 2006. Op 18 april 2006 produceert (volgens de De Standaard) gerechtelijk directeur Glenn Audenaert:

"Maar we hebben videobeelden van de verdachten. De onderzoeksrechter zal in de loop van volgende week beslissen of deze beelden worden verspreid. Vergeet niet dat de rechten van de verdachten ook beschermd moeten worden. Maar ik ben optimistisch over de afloop."

De misdadigers waarvan nog geen burger de afbeelding van hun facies mocht aanschouwen, hebben het geroofde MP3-spelertje al lang kunnen vermazzelen. Vergeet niet dat de rechten van de verdachten ook beschermd moeten worden. Een heeft ondertussen al zes dagen een baard laten groeien. Vergeet niet dat de rechten van de verdachten ook beschermd moeten worden. Een ander loopt er nu kaalgeschoren bij. Vergeet niet dat de rechten van de verdachten ook beschermd moeten worden. Een is bij zijn zus in Straatsburg ingetrokken. Vergeet niet dat de rechten van de verdachten ook beschermd moeten worden. Een ander is in Rijsel met een straathandeltje begonnen. Vergeet niet dat de rechten van de verdachten ook beschermd moeten worden. De verdachten zijn optimisch over de afloop. Vergeet niet dat de rechten van het crapuul ook beschermd moeten worden. Vergeet niet dat de rechten van de moordenaars ook beschermd moeten worden.
Vergeet niet dat de rechten van de verdachten ook beschermd moeten worden. Het crapuul is optimisch over de afloop.
Burger aub niet vergeten aub niet vergeten niet vergeten de rechten van de verdachten de verdachten wees optimistisch in de loop van de week zand zand zand .

Labels: ,

Links to this post:

Een link maken

<< Home