29.6.06

Het incident.


Alle middelen zijn goed om de druk van de ketel te halen.
Het gewauwel van advocaten die hun verdachte cliƫnten verdedigen, wordt door de media als de ware waarheid gelanceerd.
De heer Guido Demoor werd niet vermoord, hij kwam niet om het leven door doodslag, zelfs niet door slagen en verwondingen.

Advocaat Kris Luyckx keek in een autopsieverslag om ons met de zekerheid van de gepokte hersenspecialist te kunnen verkonden dat Guido Demoor bezweek aan een hersenbloeding. Een hoge bloeddruk in combinatie met het feit dat het slachtoffer zich had opgewonden, hebben wellicht tot de hersenvliesbloeding geleid... dus niets overleden ten gevolge van de slagen of schoppen die hij gekregen zou hebben " Na te lezen in de Gazet van Antwerpen!
Zoals advocaten weten volgt op een hersenbloeding onmiddelijk de dood. En indien alle hersenchirurgen het tegendeel beweren, dan zal mijnheer de pleitbezorger de gazetten vertellen dat men ook met een langzaam vorderende hersenbeschadiging op lijn 23 kon stappen.
Dat de frele bloedvaten in het hersenvlies ook wel eens zouden kunnen stuk scheuren door menige hevige trap op de hersenschedel zal wel niemand voor waar willen houden. Trouwens, was Guido Demoor - die als bijzonder sociaal gold- ook niet reeds psychisch slachtoffer van de wankele gezondheidstoestand van zijn hersenen? Vandaar zijn vermetele moeizucht, hij heeft geen gemoederen willen bedaren, hij heeft geen belagers van zich af willen houden, hij heeft zich niet verdedigd. Hij leidde de aanval, hij was het die een ietwat uitbundige jongere, redeloos naar de keel vloog.

Post mortem ontloopt de dader zijn veroordeling.
En de jongeren ? Wettige zelfverdediging.
Recht geschiedt.

Labels: , ,

Links to this post:

Een link maken

<< Home