15.6.06

Rip Deal, een federale viervuldigheid.

Honderd maal sneller dan het er verscheen, verdween het magere opsporingsbericht van eergisteren ( zie Luide mars (2-de deel ) van de webstek van de federale politie. Onder het motto Privacy First heeft het gerecht blijkbaar geen behoefte aan getuigen die zouden kunnen vertelllen waar de gezochte persoon heeft uitgehangen van zaterdagnacht tot dinsdagavond.
Het 6-jarig zoontje van de stalknecht, alias de webstekklungelaar van http://www.polfed-fedpol.be weet daar beter het nodige weg te schrijven, dan zijn stekje behoorlijk vol te schrijven. Eergisteren was hij nog op zoek naar de vier AIT OUD Abdallahs, die ondertussen met zijn allen zijn opgedoken en van het politiestekje verwijderd, vandaag wordt driftig uitgekeken naar een zekere Rip Deal of in het Frans Ripdeal toutcourt.

Témoignages:
Si vous avez plus de renseignements concernant Ripdeal , ou si vous savez où cette personne réside, veuillez prendre contact avec les enquêteurs de la Police Fédérale via le numéro de téléphone gratuit:
0800 / 91.119

Getuigenissen:
Weet u meer over Rip Deal , of weet u waar deze persoon verblijft, gelieve dan contact op te nemen met de onderzoekers via het gratis nummer:
0800/91.119

Of mijnheer Rip Deal iets te maken heeft met een zogenaamde " rip deal" is best mogelijk. Een rip deal is een louche handeltje waarbij een louche zaak had moeten geruild wordt tegen iets met gelijke waarde, maar waarbij een partij de andere bedriegt. Zoals tegen veel geld een zakje zelfrijzende bloem als cocaine versjacheren. Het loont een keer, maar dikwijls is het een levensgevaarlijke rip deal.


Volgens Antwerpse toogpraat is de jongen die met alleen zijn onderbroek aan in de Schelde verdronken nadat hij op de vlucht werd gedreven in verband met een futiele rip deal. Erg genoeg voor die knaap. Nog meer voor de familie. Als apotheose van de niet zo stille mars voor het verdriet van A, werd een toespraak in scene gezet. Moeder Boussaka schreeuwde haar verdriet om het verlies van haar zoon. Aan iemands dood hebben immer anderen meegewerkt. Haar verdriet werd niet misbruikt om diegenen terecht te wijzen die van de halfslachtige drugwetten de drughandel, en daarmee de drugmaffia in de kaart spelen. De ware schuldigen kent men vanuit gestroomlijnde media of soms vanaan de dwarsliggende toog. Nogaleens van tussen die twee. Aan Justitia om het te klaren! Met de federale zal het wel lukken.

Labels: , ,

Links to this post:

Een link maken

<< Home