26.11.06

Geen mosselen in Wieze...


Eén, Canvas,VTM, onze Vlaamse Tv-nieuwszenders - 26 november 2006 - van het Vlaamse front geen nieuws - de geplogen slachtoffers van val en schietpartijen - VW-kevers rijden door Brussel voor Vorst - een Brassband - drie klazen in Sint-Niklaas : Jan Hoet krijgt er zijn eigen tropisch hardhouten standbeeld, beiden in beeld samen met SPa-burgemeester Freddy Willockx - Mme Segelene Royal samen met Elio di Rupo -

Verdomme de domme, is het toegestaan de verantwoordelijken voor dit soort Tv-avondnieuws te bestempelen als antivlaamse hetzers, gespuis of doodzwijgers ? Voor hen was er vandaag voor Wieze geen plaats.

Het dorp Wieze is "terug in de tijd". Een Vlaanderen van voor een oorlog. De kasseien zijn er verre van vers gelegd.
Klein, een beetje rommelig, geen superlatieven, dat wat romantisch heet. Het Zichem van Ernest Claes. Een vergane fabriek. Louis Paul Boon. Nergens iets van nieuwswaarde in Wieze, in Oost-Vlaanderen. Of toch, Willockx !
Dikke onnozelaars , dankjewel !

Het Oude Gemeentehuis

Den dikken eikVies van Vlaams, de VRT-camera's draaien met Vlaamse centen om vooral het Belgisch zootje te verheerlijken. Voor Vlaanderen kon er nog net een micro vanaf. Hoera en merci!


Tijdens het radionieuws wordt de VVB-viering met een kort bericht "verslagen". De reporter van dienst weet te melden dat in een duistere zaal een duizend Vlamingen gezeten op witte plastieken stoelen ...
Zeer relevante mededeling, vooral om ermee inzicht te verwerven in de kranke geest van een verslaggever.
Moet nog iemand meer overtuigd worden van het grote zakgehalte van wat zich VRT-reporter mag noemen? Hier dan de vraag die het heerschap (Koen Wauters, maar er zullen er wel meer met die naam rondlopen) wou beantwoord weten: " Mevrouw, is de Vlaamse beweging nog nodig? "
"Helemaal niet manneke" en een lichte stamp tegen zijn schenen, had een passend antwoord geweest. Gelukkig voor het zondagsjournalistje dat de Vlaamse Volksbeweging nogal uit beleefde en vreedzame mensen bestaat.

Onze Vlaamse media kunnen liegen, door de waarheid te vertellen, onvolledig en in een gekleurde verpakking . De plastic stoelen ontbraken niet. En de zaal was te duister voor luttele 2 miljoen pixels . Probeer dus om degelijker beeldmateriaal te bekijken bij een ander.
Daar en hieronder zie je wat de VTM en de VRT- mosselen voor hun kijkers verborgen houden:Napraten .

De zwalmfanfare.
Bombardon.Vanachter Republikein

Van voren dorstig.

De VVB bepleit godsvrede tussen alle Vlaamsgezinden. Al vast enige grote oren die er konden naar luisteren .
Veel Spaß zonder SPa
Ook bij Zigeuners

Labels: ,

Links to this post:

Een link maken

<< Home