18.9.06

Kiesmunitie.


In GVA poseert Patrick Coeman naast een brievenbus met zeventien kogels. Een ferme bietekwiet, of een BBET-adept heeft ze erin gelegd. (Yves Desmet ziet tussen beiden een duidelijk verschil.)
De kogels werden mooi gefotografeerd, Marc Spruyt heeft een artikel geschreven , dat artikel wordt kwasi woord per woord door de Vlaamse kranten overgenomen. *Blokwatch herinnert eraan dat insiders reeds te kennen hebben gegeven (???) dat de neonaziscène "zeker zal terugslaan" na de arrestaties van de voorbije week." Klakkeloos geschiedt de nieuwsgaring!

Patrick Coeman is een ijverige VB-jager. In 2002 bracht hij op www.filipdewinter.be en www.fdw.be een online-spel uit met Hitler en hakenkruisen en " FDW IN DE PUREE ! » . Wegens het te kwader trouw registreren en gebruiken van domeinnamen werd hij door CEPINA gedwongen zijn liefhebberij wat in te tomen. Om ermee naar het VB te gooien krijgen Blokkwatchers nooit genoeg van de hele nazisymboliek. Dat ze haat oogsten, waar ze haat zaaien, deert hen niet. Splijtzwammen teren ook op de drek die ze zelf produceren. Of het Blokgekwatch blijvende schade aanricht bij hun tegenstanders valt te betwijfelen. Hun acties, spotprenten, teksten, informatie, zijn terzelfertijd propaganda en anti-propaganda. Maar iedereen zullen ze zich zo niet te vriend maken. Enige kogels in hun brievenbus is dan ook geen wereldwonder. Wel is het crimineel, schokkend voor de buitenwereld en bedreigend voor de eigenaar van de brievenbus. Als die eigenaar Patrick Coeman heet en eveneens als wapenverzamelaar gekend is, wordt het al iets minder erg. Hij kan de kogels thuis wijzen.(De leerrijke pagina www.coeman.net/wapen.htm is van het net gehaald.) Misschien kan hij een deel ervan aan zijn verzameling revolvers en ander wapentuig toevoegen. Misschien heeft zoonlief enige kogels heimelijk vanuit papa's vergeten wapenarsenaal naar de brievenbus verhuisd.
Niemand durft eraan denken dat papa Patje er de kogels zelf gedeponeerd heeft.
Waarom zeventien kogels in de brievenbus van Patrick Coeman?
Waarom dreigbrieven in de brievenbus van Rik Vannieuwenhuyse ?

Met excuses voor de verkeerde veronderstelling, maar ten laatste sinds de opvoering van het Remmery-drama, kan slechts spökenkieken de waarheid te voorschijn toveren.

Labels: , ,

Links to this post:

Een link maken

<< Home