2.9.06

Vrienden , vrienden , dat zijn wij.

Brusselse nachtwinkels leveren verklede propaganda : onder een kleedje van een voetballer waait de vlag met geweer van Hisbollah. 't Kan evengoed gaan om een onverkoopbare stock aanstekers die men in een nieuw kleedje stak om ervan te geraken. Soit, voor Annelies Van Herck op Canvas en voor VRTnieuwsNET is het een vermelding waard. Een ideale gelegenheid om schaapachtige kijkers/lezers op het hart te drukken dat ' Hezbollah door sommige landen als een terroristische organisatie wordt beschouwd'. ! M.a.w. Hisbollah is eerder geen terroristische organisatie.
Het fait-divers van de goedkope aanstekers moest eigenlijk niet vermeld worden, want het zijn immers alleen schurkenstaten als Israël en de Verenigde Staten die Hisbollah maar niks vinden.
Voor de VRT is Hisbollah, of Hezbollaz, waarschijnlijk een vereniging vredelievende religieuze ijveraars : getuige een foto van vrome Hesbollahstrijders tijdens hun ochtendlijke gebedswake.
Mogen hitlergroetjes hier te lande minder populair zijn, voor de islamfascisten hoort veel begrip ! Vergeten wij maar hun talloze terroristische aanslagen! Verzwijgen wij maar waarom de dappere Europeanen Hisbollah niet op hun lijstje met terroristische gezelschappen zetten! Doen wij maar alsof Hassan Nasrallah, de baas van Hisbollah de EU niet chanteert met terroristische dreigementen! Verzwijgen we maar dat Imad Mughniyah, hoofd van de buitenlandse operaties van Hisbollah, toch wel op de 29-ste plaats vermeld staat op de terroristenlijst van de Europese Unie!
En prijzen wij Allah in den hoge, opdat wij steeds een zo objectieve waarheidsminnende en democratiespuiende nieuwsdienst de onze mogen noemen!

Frankrijk, Spanje en Zweden verhinderden de opname van Hisbollah op de terroristenlijst. In het Europees parlement (op 10 maart 2005) stemden 473 voor opname op de terroristenlijst en 8 tegen (bij 33 onthoudingen).
(Bron: Die Welt 10.8.2006 ).

VRT (het leugenpaleis): enige landen ! (Bron: VRT 2.9.2006)


Canvas,
auch Hamas läßt Grüßen,
...met de groetjes van Hamas !

De soenitische collega's van Hisbollah, staan op de 17-de plaats op terrorlijst van de EU.
(Bron: Die Welt 10.8.2006).

Nawoord: Niet overtuigd ? Ook niet als Amnesty International het ziet ?

De Standaard donderdag 14 september 2006 :
Hezbollah viel doelbewust Israëlische burgers aan

Volgens Amnesty heeft de Hezbollah bij de jongste oorlog met Israël doelbewust Israëlische burgers aangevallen. De Hezbollah vuurde ongeveer 4.000 raketten af op het noorden van Israël. Daarbij kwamen 43 burgers om en raakten 33 anderen zwaargewond. Honderdduizenden moesten vluchten of schuilen in kelders. Ongeveer een vierde van alle raketten belandde in stedelijke gebieden. Hierbij werden ook raketten met duizenden metalen kogellagers gebruikt.

Labels: , ,

Links to this post:

Een link maken

<< Home