7.9.06

Patrick de Voorzienende.

Zondag 3 september 2006.
Toen in de Dossinkazerne de deportaties van Joden naar de nationaal socialistische uitroeiingskampen werden herdacht, moest het oververhitte brein van Patrick Dewael even gelucht worden. "Blood and Honour" deed er zijn liberale bloed koken. In dat retroclubje dwepen stoerdoende gasten met de symbolen van nationaal socialistische mummies. Zij slagen erin om op ongewenste plekken neo-nazistische reünies op te luisteren met ontaard (jawohl, entartetes !) muzieklawaai. Uitdagend vertoon van negationisme en antisemitisme zijn voor hen eens iets anders dan slappe protesten in boomhutten. Zelfs de blauwste liberaal wordt beter gezind van antiglobalistisch geweld, dan van het gewauwel van de gespeelde outlaws van Blood en Honour. Voor Dewael moeten ze eruit : "Recente voorbeelden van xenofoob, antisemitisch en racistisch geweld tonen aan dat actie moet ondernomen worden."
Maar niet hij, maar wel het parlement zal dringend het initiatief moeten nemen om de aap uit de mouw te halen, euh de meningsvrijheid aan banden te leggen, euh organisaties die onnozele klap vertellen te verbieden. M.a.w. het verbod op fascistisch denken d.m.v. fascistische maatregelen nog radikaler in Belgische wetten verankeren.
" Het is beter om de rechter de mogelijkheid te geven ze buiten de wet te stellen. Dat vermijdt dat de maatregel in politiek vaarwater terecht komt." aldus onze binnenlandse De Wael.
Wie maalt er om zijn blabla, hopelijk ligt rond Kerstmis weer genoeg sneeuw in de Alpen.

Woensdag 5 september 2006.
Glenn Audenaert hoofd gerechterlijke politie in Knack:
"Maar we mogen onszelf niets wijsmaken: het islamitisch fundamentalisme heeft de vernietiging van de westerse maatschappij voor ogen. ... Maar we zitten stilaan weer op de grens van ons kunnen. We moeten almaar meer dossiers opstarten, en we kunnen ze niet allemaal prioritair behandelen."
Walter Pauli in De Morgen:
" het federaal parket waarschuwt dat er meer dan honderd ernstige dossiers van potentiële terroristen slecht worden opgevolgd."
In Brussel zouden de helft van de dossiers amper geopend zijn. Zoals het skiseizoen.


Donderdag 7 september 2006. Grooote razzia met groooote mediashow. 100 agenten vatten 17 aanhangers van Bloed,Bodem,Eer en Trouw.
VRT- nieuws van 19 uur :
Toonbeeld van een ankervrouw,Martine Tanghe (zegt letterlijk):
" een extreem-rechtse groep had plannen om in ons land aanslagen te plegen ."
Federaal procureur Daniël Bernard (F), zegt iets anders,ook letterlijk):
" momenteel zijn er geen enkel aanduidingen dat een concrete aanslag was voorzien.
Vanzelfsprekend weet Martine, Tanghe het beter !

De bende zou een gevaar vormen voor de " BASISSTRUCTUREN van de BELGISCHE STAAT". Allabonheur! zou dan menigeen denken, ware het niet dat de vrijetijdscowboys onder leiding stonden van een soldaat eerste klas en in het bezit van een bom, ineen geknutseld en in staat om een auto in de lucht te doen vliegen. Of de Porsche Cayenne van Karel De Gucht, of de verroeste Lada van de eerste klas soldaat het had moeten ontgelden doet er niet toe. Opgeruimd staat netjes. Geen bommen, not in my backyard en nog minder in mijn voortuin. Maar voor Patrick Dewael, een voltreffer, en voor de meehuilende perswolven, gefundenes Fressen.
Nu is de tijd volrijp om organisaties met extreme , euh rechts-extreme meningen, euh die van het Belang, euh Vlaamse menigen de mond te snoeren, te verbieden.
Blokwatcher Patrick Coeman, ooit medewerker op een Ministerieel Kabinet van Agalev, fervent verzamelaar van hopen wapens, legt iedere dag een Vlaams Blokker tussen zijn Belgische boterham en mag dan ook deskundig een TV-klapke komen houden. Fasten your seatbells ! Oogkleppen op ! 't Zijn Blokkers. Opdoeken het zootje.

Wat een pret om er weer een pot nat van te maken. Of toch niet ! Het verderfelijk antisemitisme en het negationisme van de Bloodbrothers wordt niet op een hoopje gegooid met het voortreffelijk woord van ene profeet Mohammed en de presidentiële belijdenissen van Ahmadinejad. Anders zou men Blokkers en Blödbrothers niet meer correct met hetzelfde touw kunnen hangen. En dat is toch het democratisch opzet van onze binnenlandse foefelaar. Maar lukt het hem niet voor 8 oktober, na quatertemper zal de sneeuw wel vallen.

Labels: , , ,

Links to this post:

Een link maken

<< Home