18.2.06

De tekening aan de wand.


Er wenkt 25000$ prijzengeld voor de winnaars van de holocaustcartoonwedstrijd, ingericht door het Iranian House of Cartoon. De grenzen van de Westerse meningsvrijheids wil men aftasten, uitgerekend in Iran hahahah , om van te snoepen, het land waar niets moet en alles kan. Was Joseph Goebbels niet te vroeg geboren hij was heen gegaan naar Isphahaan.

Regarding to clarification of the issue of "Holocaust" this website possibly will be closed by United States, in this case please refer to the following address. Gezien de opheldering van het onderwerp "Holocaust" wordt deze website mogelijks gesloten door de Verenigde Staten. Jaja de VSA kunnen alles. Wellicht een bommeke een tikkeltje naast een vreedzame kerncentrale mikken opdat het cartoonhousje in Teheran coincidential zonder provider valt.
Zin om naast negationist Verbeke in een Berlijnse cel te gaan nadenken ? Met aftrek van een mogelijke boete van 2500 €, opgelegd door een Belgische rechtbank blijft er van de prijzenpot nog genoeg over om in Teheran de bloemètjes eens duchtig buiten te zetten. Ongelijk wie zijn kleurenpotloden nu niet aanscherpt, niet helemaal ongelijk de Iraanse sponsors. Edoch , boer let op uw ganzen ...

Wie zandduinend door het lachpaleis met islamofiele prenten naar zelfspot zoekt, zal deze bij zichzelven moeten zoeken. Zelfkritiek heeft blijkbaar westerse wortels.

Zandig en ranzig wisselen zich af. Vele cartoons zijn louter een spiegeling van steeds dezelfde clichees. Zijn ze voor de geindoctrineerde oosterling een troost, voor de islamofoob zijn ze een waarschuwing. Richt uw wapen niet naar een symbool van de Islam, de Islam keert uw wapen naar u , gij zult het met de dood bekopen.
Bange blanke mannen kunnen de prent boven hun bed hangen!

De spotprent is meer fictie dan werkelijkheid. Een zwaard dat als een boemerang terugkeert treft onschuldigen doelgericht. Betogende Moslims vermoordden minstens 15 inheemse Christenen. Door roekeloos geweld en optreden van de politie vielen nog meer doden bij de opgehitste betogers.
Naast de gewonden, de schade aan kerken, huizen, ambassades , joeg die domme waanzin reeds 45 (vijfenveertig) mensen in de dood.

In Lyon werd 1 (éééén) vogel geveld door het H5N1-virus.

Heilige Rochus, red ons !
Sint Antonius met zijn varken, sta ons bij !
Heilige Birgitta, bescherm Europa tegen de vogelgriep !
En als geen heiligen helpen: een maskertje en mondje dicht !

Labels: , ,

Links to this post:

Een link maken

<< Home