9.2.06

Verborgen Agenda

Wat doet Inga Verhaert SP.A federaal volkvertegenwoordigster in de commissie Buitenlandse Zaken ? Inga Verhaert let goed op. Inga Verhaert heeft steeds goed opgelet. Inga Verhaert kan haar ingelepelde lesje flink voordragen. Nu mag ze het correct opsolferen aan alle misleide liefhebbers van de vrije mening.

De heisa om de heilige Profeet is doorgestoken kaart. Neen, niet van een of andere gore iman die zijn gezag bij de Jongeren wilt bevestigen, neen, niet van dictoriaal regimes die omwille van hun stabiliteit een uitwendige vijand nodig hebben,neen. Zoals iedereen weet, vooral bij de SP.A, zijn er verdachte bronnen die op regelmatige tijdstippen bewust gift spuien om onenigheid te zaaien en daaruit profijt te trekken. Wars van iedere objectiveerbare kennis, klinkt een complottheorie aanlokkelijk . Maar er zijn ook luidjes die andere klokken horen luiden. Jammer voor het lesje.

De stomme prentjes waren aanleiding tot enorme uitbarstingen van verontwaardiging, haat, vernielzucht,vandalisme . Er sterven mensen, er vloeit bloed. Duizende bedrukte bladzijden, de berichtgeving raast door het internet. Zich grondig geinformeerd houden is voor Inga Verhaert overbodig. Zij kent haar lesje. Doorgestoken spel van vuige publicisten . Bovendien hebben de bevooroordelende media een tunnelvisie. Zeer goed opgemerkt van Inga Verhaert.
De tunnelvisie. Steeds die paar schreeuwers aan de rand die midden in 't beeld komen . Half zo erg, gerechtvaardigd protest, losstaande gevalletjes. Niets te clashen.
Gelijk heeft het meisje. Het wijst ons ook op de laakbare optredens van Christelijke fundamentalisten, tegen abortus , gewelddadig. Allen goed in eigen boezem kijken !
Jaja Inga, en niet verder dan de neus, een tunnelvisie hoeft dan niet.

Labels: , ,

Links to this post:

Een link maken

<< Home