10.2.06

Vivat de Belgische Klaagmuur !


In de sterren geschreven, lang verwacht, de officiƫle klacht !
Vertaald uit Le Soir (10/02/2006) luidt het:
Een ambassade te Brussel van een Staat die diep geschokt is (!?) is zinnens een klacht neer te leggen bij het Belgische gerecht. Belga meldt nogal blasfemisch: een klacht tegen de cartoons van(!) de profeet Mohammed".
Als Mohammed ook misdadige cartoons pleegde dan zou die diep geschokte staat de ontbinding nabij zijn. De klagers beklagen zich waarschijnlijkheid over de publicatie van de cartoons over de Profeet Mohammed , het is deze die misdadig geacht wordt. En terecht!

Discriminerende bloggers en racistische gazettenschrijvers haalt uwe centen naar boven!
In de kelders onder het justitiepaleis is het koud en kil. Zo klede u warm!

Prentjes van altijd hetzelfde personage van twijfelachtige allooi maken, is je reinste discriminatie. Psychopatische bangerikken, die schrik hebben van alles en iedereeen, behalve van wat hun niet vreemd is, zijn te vervolgen wegens xenofobie. Door hun gerichte angst vertonen zij weinig positief te noemen discriminerend en anti-menselijk racistisch gedrag. Een opvoedingskamp om zulke lui het "vaar noch vrees" bij te brengen ware het beste dat hen kan overkomen.

Danny Vandenbossche (SP.A) en Herman Lauwers ( Spirit) geven aan dat niets iemand belet om klacht in te dienen tegen de cartoons. Fouad Ahidar (Brussels parlementslid voor Spirit ) voegt diep geschokt de daad bij het woord. Vol van integratie en fluks in de lijn van de niet nadervernoemde ambassade, beloofd ook hij met gerechterlijke stap te gaan janken bij de Belgische klaagmuur. Dit laat ieder rechtgeaarde er innig op hopen dat het Belgische gerecht de Belgische wetten drastisch ten uitvoer kan brengen, ter herstel van de onaantastbaarheid van de laatste Profeet ( de Belgische wet zij geprezen!).


Dat een correcte anti-xenofobe en antiracistische instelling het de tekenaars het vrije strippen niet lam legt, mag blijken uit het onderstaande trio anti-beledigende cartoons.
Men herkenne duidelijk links de heilige Profeet Mohammed op zijn paard, bovenaan O.L.H Jesus Christus op een voetmat en uiterst rechts Deense cartoonisten in het hiernamaals!
Labels: , , ,

Links to this post:

Een link maken

<< Home