30.4.10

Traditionele Komedianten

De verenigde woordbrekers, lamzakken,lafaards en volksverraders hebben zich weer-al-eens bloot gegeven. Hun alles tartende verloochening werd in de media stil gehouden. De volksvertegenwoordigers van CD&V, SP.a en Open VLD spelen al jaren met de voeten van de Vlaamse kiezer.

BHV-resolutie N-VA krijgt nauwelijks steun Vlaamse partijen
Donderdag 29 April 2010 | 17 u. | powered by Belga (Belga) De Kamer heeft donderdagavond de vraag van N-VA verworpen om bij hoogdringendheid een resolutie te behandelen die de regering verzoekt de verkiezingen toch te organiseren met een gesplitste kieskring BHV. Vlaams Belang, N-VA en LDD steunden de vraag, de andere Vlaamse partijen onthielden zich en de Franstaligen stemden tegen.
Bij het begin van de zitting viel er geen onvertogen woord over het politiek suicidale dossier BHV. N-VA'er Ben Weyts wou met zijn resolutie de Vlaamse meerderheidspartijen bij de stemmingen uit hun tent lokken. Uiteindelijk zorgde ook dit debatje nauwelijks voor agitatie. Kamervoorzitter Patrick Dewael en de meerderheidspartijen hadden er ook voor gezorgd dat de zitting lang genoeg duurde om de discussie zeker niet meer aan bod te laten komen in de televisiejournaals. (FEM)

Vervloekt en verwenst zij dit graatloze tuig !