24.11.07

Een spuitje voor de hondZoals het bij een dictatuur past, grijpen de zogenaamde behoeders van de democratie naar geschikte wapens om de dragers van het woord te verknechten. De parlementaire democratie heeft haar waakhonden los gelaten. De vrije meningsuiting is hun gegeerde prooi.
Beknotte vrijheid verdient geen helden. Overschilder de vrijheidssymbolen, smoor de hymnes van de onafhankelijkheid, verzaak aan oude idealen. Of stop die honden in een asiel, hun euthanasie heropent ons de weg naar een oprechte democratie. Een democratie die geen angst heeft voor de botsing der idee├źn, maar die er haar voedsel uit puurt.


"Volgende week dient Matthias Storme in zijn hoedanigheid van advocaat een verzoekschrift in bij het Grondwettelijk Hof om wetten (1, 2, 3) ter bestrijding van discriminatie en racisme te laten vernietigen. Deze nieuwe wetten, gedateerd op 10 mei 2007, bevatten onder meer bepalingen die de vrijheid van meningsuiting verder beperken." ( uittreksel uit Naar het Grondwettelijk Hof volledig te lezen op LVB.net !
Lees daar ook hoe u mee de injectiespuit kunt prepareren.
U kan dit tot 27 november door u met naam, beroep en adres aanmelden bij Matthias Storme: matthias(at)storme.be


Volgens een antwoord van Matthias Storme zijn er voor het Grondwettelijk Hof geen procedurekosten. Men loopt er ook niet het risico veroordeeld niet worden tot de kosten van de verwerende partij (de Belgische Staat). Er is slechts een risico wanneer men totaal ongegronde roekeloze beroepen zonder argumenten indient. En dat gaan we nu net niet doen natuurlijk ;)

Labels: , , ,

Links to this post:

Een link maken

<< Home