28.8.06

Nieuw SP.A-logo in de maak ?


Neen, hierboven staat geen kemel van een tijpfout.(Bron: Belgabericht in De Standaard van 28.8.2006).) De SP.A wenst geen justitie die onafhankelijker is van de politiek. Renaat Landuyt staat voor méér politieke invloed. Het Parket moet meer AFhankelijk zijn van de regering. Slechts slechterikken en simpele zielen zijn behept met de waanvoorstelling dat het Parket reeds iets teveel politiek beïnvloedt wordt.
Om te voorkomen dat het land in chaos ten ondergaat mag de politiek haar greep op het openbaar leven niet lossen. Na het vervoer (via trein en bus, de scheepvaart), de Nationale bank, allerlei Hoge Raden (zoals de Hoge Raad van Finananciën) die objectieve adviezen zouden moeten verlenen aan de regering, komt het Parket aan de beurt.
Verouderde inzichten over nieuwe politieke cultuur ruimen plaats voor die van Renaat Landuyt. Nieuwe inzichten vragen om nieuwe insignes.

Bij de progressieve jongeren van Animo (sorry voor de tautologie) worden er T-shirts van het merk Lonspaple aangeboden. Gedragen onder een openhangend vestje piepen de SP.A -letters leutig naar buiten. Een verbeterde uitgave van de Lonsdale- hemdjes
van gabbers waarbij de NSDAP hun nauw aan het hart ligt.
Het rode socialistische roosje heeft haar beste tijd gehad, een linksloerende adelaar wordt het waarachtige rode symbool.

Labels: , , ,

Links to this post:

Een link maken

<< Home