3.12.07

De Waakdienst van MRAX


MRAX is één van de vele genootschappen die ten dienste staan van de Belgische Sicherheitsdienst. Hun spiedend oog ontgaat niets. Zodra (al is het na maanden)zij iets racistisch vinden treden ze op. Zo slaagden ze erin een reportage van TV Brussel van het net te halen. Terzelfdertijd getroosten zij zich de moeite om die Nederlandstalige reportage volledig in het Frans uit te schrijven en te publiceren. Tot overmaat van onnozelheid geven ze een verwijzing naar
http://www.dailymotion.com/video/x2y4ow_bruxelles-eurabia_news . De vermelde video is daar blijkbaar van het net gehaald door andere kwibussen die van oordeel waren er mensonterende leugens in te ontwaren.
Wie er de tijd voor wil nemen kan op onderstaande opgeviste video vaststellen of de geinterviewde Arthur van Amerongen enige racistische gezwegen leugenachtige uitspraak doet en of de interviewer meegaat in een racistisch discours. Als Jan De Troyer, de directeur en redactieoverste van TV Brussel, zijn staart intrekt heeft de man bangelijk gelijk. Voorkomen is beter dan genezen.

Links to this post:

Een link maken

<< Home